Alla talar svenska

söndag, 6 juni, 2010

Borta!

Filed under: Uncategorized — allatalarsvenska @ 18:06

Av en slump kom vi för någon månad sen på att vi inte har betalat några räkningar för bredbandet de senaste 1,5 åren(!). Lasso skaffade  bredbandet samma dag som vi flyttade in i huset, och det var i december 2008. Vi mindes båda två att det hade kommit en räkning ganska snart efter det, men sen trodde båda två att den andra personen hade skaffat autogiro. Så var det nu inte och vi har inte fått några fakturor heller, efter den där första, varken på mail eller vanlig post.

Jag fick den stora äran att ringa bredbandsleverantören och fråga hur det låg till. De hittade Lassos namn i sitt register, men kunde inte se att vi var kunder… De bad att få undersöka och återkomma. Även om det var lite klantigt av oss att inte upptäcka det tidigare, så var det helt klart de som hade snurrat till det och tappat bort oss.

Internet har fungerat hela tiden. Ett par gånger har vi ringt och klagat för att det varit problem. Man kan ju tycka att de då skulle ha kollat upp oss mot kundregistret och börjat ana oråd, men antagligen har vi bara ringt när de redan visste att det var problem i området så vi har fått ”standardsvar 1A”.

En dag efter att jag ringde mailade de och sa att de hade fixat till det och att räkning skulle komma snarast. Det var i början av maj och än har ingen räkning dykt upp. I fredags ringde jag för att höra om räkningen var skickad. Damen på kundtjänst sa då ”ja, jag ser här att den senaste räkningen skulle betalas 4 maj, så nästa borde komma vilken dag som helst”. Jag orkade inte fördjupa mig i diskussionen just då, så vi får väl se vad som händer de närmsta dagarna. 🙂

Annonser

2 kommentarer »

  1. Det var ju nästan synd att ni kom på det här med räkningen! Gratis uppkoppling år efter år kanske….(ja, drömma kan man ju…)

    Kommentar av annieverse — tisdag, 8 juni, 2010 @ 07:06 | Svara

  2. Hehe, gratis är gott.

    Kommentar av allatalarsvenska — tisdag, 8 juni, 2010 @ 10:06 | Svara


RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: