Alla talar svenska

lördag, 27 mars, 2010

Grus

Filed under: katten — allatalarsvenska @ 12:03

Lilla katten tycker det är en bra idé att komma in utifrån, med dyngsura tassar, och springa rakt in på lådan. Sen kommer hon ut med tassarna fulla med sant. Eftersom det inte är särkilt skönt, och svårt att slicka bort också, springer hon runt som en tok så sanden yr i hela huset. Ibland har man tur och lyckas släppa ut henne direkt så hon kan springa av sanden i snön, men det har blivit ett par tvångsbad de senaste dagarna.

Det löser sig förhoppningsvis automatiskt när det blir lite torrare och så kommer hon kanske på att man kan kissa ute också. 🙂 Men nu är det smått irriterande.

Lilla katten är för övrigt minst fortfarande. Jag trodde hon skulle bli ganska stor för hon har långa ben. Stora katten är ingen bjässe heller, men hon har varit ungfär lika stor sen hon var ca 1 år. Nu är lilla katten bara 10 månader, så hon kan ju växa mer. Enligt de vi köpte henne av är morfar katt perser, och de kan tydligen växa tills de är ca 3 år. Kanske har hon en och annan sån gen kvar.

Här hade det ju passat bra med en nytagen kattbild, men så fort jag hämtar kameran blir det cirkus på dem, så det är svårt att få dem att fastna. 🙂

Annonser

Kommentera »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: