Alla talar svenska

måndag, 22 mars, 2010

Grrrrrrrrrr!!!!!

Filed under: boende — allatalarsvenska @ 23:03

Vår kabel-TV-leverantör har blivit uppköpt av en annan så vi har fått en ny box. Förut hade vi bara ett kort rätt i TVn. Det tog ingen plats och var smidigt och bra, men det kunde man inte få med den här nya leverantören. Ska vi ha en till box under TVn kan vi lika gärna ta med extra allt tänkte vi, så nu har vi en man kan spela in på och även hyra film. Vanlig TV-tittning har fungerat finfint i en vecka men idag har boxen bara varit dum. Ingen kanallista kunde man få upp och bland favoriterna som jag så mödosamt sorterat ut hade det smugit sig in massa skumma kanaler vi inte har. Turkisk TV någon? (Varför visas över huvud taget kanaler man inte har i kanallistan?! Det är ju bara störande.)

Jag antar att de har uppdaterat något, för filmhyrningstjänsten startade nästan vilket den inte har gjort alls förut. Men då kunde ju den dumma boxen ha sagt till att man behövde uppdatera, och inte bara blinka litegrann utan att något annat händer som den gjort hela kvällen. Emellanåt fick man upp kanallistan så man kunde byta, men oftast hände inget oavsett vad man tryckte på.

Sånt här tekniskt strul har jag absolut inget tålamod med, jag blir jättesur. 🙂 Brukar inte vara nån idé att ringa kundtjänst på kvällarna heller för man får bara standardsvar typ ”har du slagit av och på boxen?” eller så säger de att man har för lång antennsladd. Så jag har suttit och muttrat. Inget bra fanns det att se heller. Tur att Lasso inte har varit hemma.

Annonser

Kommentera »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: