Alla talar svenska

fredag, 21 november, 2008

Hutlösa priser

Filed under: observationer — allatalarsvenska @ 20:11

Nu när vi ska flytta vill vi ju också flytta bredbandet. Det finns ett fint webformulär och det ska var så lätt så. Och ja det är det, tills man kommer till sista sidan där priserna står. För att flytta abonnemanget ska de först och främst ha 299 NOK. Jag förstår verkligen inte varför jag ska betala, men OK då. Det är väl jobbigt att logga in på deras server och klicka i några nya checkboxar, eller nåt.

Sen kommer det riktiga rånet. Om man inte har tänkt koppla in någon fast telefon ska de ha 499 NOK för att skicka dit en installatör som ”öppnar upp linjen”. Va!? De som bor där nu har telefon, så det är inte som att de måste dra in något. Allt som allt ska de alltså ha 800 NOK för att flytta en tjänst som var gratis att installera när vi skaffade den.

Jag blev sur och försökte kolla upp andra alternativ, men det är ju typ omöjligt att få någon överblick. Hittar man någon man tycker verkar bra kan man ge sig på att de inte kan leverera just den tjänsten till den adressen. Blö!!

Givetvis kollade jag upp vad det skulle kosta att skaffa fast telefon. Har man inget abonnemang sedan förr att flytta kostar det 990 NOK hos Telenor. Som hittat…

*Mummelmummelsovjetstatmummelmummel*

Annonser

Kommentera »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: