Alla talar svenska

måndag, 14 januari, 2008

2 rom og stue

Filed under: boende — allatalarsvenska @ 18:01

Allt ordnar sig om man inte oroar sig. 🙂

Några bekanta till oss som bor i Oslo ska åka utomlands i tre månader från och med mars. Lasso var och hälsade på dem i helgen och de tyckte det var en utmärkt idé att vi vaktar deras lägenhet under tiden. De har en 3:a som de precis köpt och renoverat och tydligen ligger den fint i de norra delarna av Oslo. De insisterar även på att vi rastar deras bil då och då. Hej Charlottenberg, här kommer vi!! 😀 Vips ordnade sig mycket.

Eftersom vi tänkt flytta någon gång i februari blir det lite glapp där, men Lasso hade även pratat med damen som är ansvarig för ”Culture exchange” och andra såna prylar och tydligen har de inte blivit av med den lilla ettan vi fick bo i när vi var där sist så troligen kan vi bo där februari ut.

När det gäller vår lägenhet i Linköping så har vi hyrt ut ett rum till en kollega från ett annat kontor som ska jobba här tillfälligt. Det andra rummet hade jag nästan gett upp hoppet om att få uthyrt igår, men ikväll kommer det en tjej och tittar på den. Hon verkade väldigt intresserad så jag hoppas hon ger ett vettigt intryck. I så fall är allt kirrat och klart. Ett rum kommer vi behålla eftersom i alla fall jag kommer stanna ett tag och sen kan det vara smidigt att ha det för övernattning.

Nästa problem är att fundera ut om vi ska hyra eller köpa lägenhet i Oslo, men nu har vi ju lite respit.

Kommentera »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: