Alla talar svenska

fredag, 16 november, 2007

”Kongrish” när det är som bäst

Filed under: mat — allatalarsvenska @ 13:11

Det finns en brödsort här som heter 56 h, som i 56 timmar. Det är ett väldigt fluffigt vitt bröd. När man biter i det trycks det ihop och det blir märken efter tänderna, så som det brukar bli i tecknade filmer. 🙂

Jag vet inte vad 56 h står för. Först trodde jag att det var för att det höll sig fluffigt i 56 timmar. När det börjar bli gammalt beter det sig nämligen mer som vanligt långfranska. Det kan också vara att det jäser i 56 timmar. Ni kan ju läsa texten nedan, hämtad från ett
en förpackning från bageriet ”Paris Baguette”, och se vad ni tror:

”IT KNEADS A DOUGH WITH THE BOILING WATER HIGH
TEMPERATURE AND HOUR FROM LOW TEMPERATURE
AN MATURING 56 A NATURAL TASTE DEEPLY AND IT
SAVES WITH CHEWY IT IS SOFT THERE IS THE RECORDING
WALL HUNDRED WHICH IT WILL CHEW IT DOES AND A
POSSIBILITY OF FEELING SIMULTANEOUSLY WITH THE
BREAD, THE FLAVOR TASTE THERE IS A POSSIBILITY OF
SEEING AND IT IS A BREAD.”

Klart som korvspad eller hur?

Annonser

Kommentera »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: